LEADER 01665ntm a22004097u 4500
001 zp60955
041 |a cze 
100 1 |a Volfová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Stav potravinové bezpečnosti v České republice 
246 |a State of Food Security in the Czech Republic 
260 |c 2022 
300 |a 61 s. (84 008 znaků) 
500 |a Studijní obor: Ochrana obyvatelstva 
500 |a Studijní obor: Protection of Population 
500 |a Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bezpečnost 
653 |a potravinová bezpečnost 
653 |a Globální index potravinové bezpečnost 
653 |a RASFF 
653 |a Státní veterinární správa 
653 |a Státní zemědělská a potravinářská inspekce 
653 |a Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský 
653 |a Security 
653 |a food security 
653 |a Global Food Security Index 
653 |a RASFF 
653 |a State Veterinary Administration 
653 |a State Agricultural and Food Inspection Authority 
653 |a Central Agricultural Inspection and Testing Institute 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51489  |y Plný text v Digitální knihovně UTB