Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Řiháková, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 51 s. (67 238 znaků)

Cover

LEADER 01327ntm a22003617u 4500
001 zp60862
041 |a cze 
100 1 |a Řiháková, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství 
246 |a Growing microgreens and their use in gastronomy and food industry 
260 |c 2022 
300 |a 51 s. (67 238 znaků) 
500 |a Studijní obor: Gastronomické technologie 
500 |a Studijní obor: Gastronomy Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a microgreens 
653 |a pěstování 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a využití v gastronomii 
653 |a vliv na zdraví 
653 |a microgreens 
653 |a growing 
653 |a nutritive value 
653 |a use in gastronomy 
653 |a influence on health 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/52044  |y Plný text v Digitální knihovně UTB