|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp60862 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Řiháková, Markéta
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
|
| 246 |
|
|
|a Growing microgreens and their use in gastronomy and food industry
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 51 s. (67 238 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomické technologie
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomy Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a microgreens
|
| 653 |
|
|
|a pěstování
|
| 653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
| 653 |
|
|
|a využití v gastronomii
|
| 653 |
|
|
|a vliv na zdraví
|
| 653 |
|
|
|a microgreens
|
| 653 |
|
|
|a growing
|
| 653 |
|
|
|a nutritive value
|
| 653 |
|
|
|a use in gastronomy
|
| 653 |
|
|
|a influence on health
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/52044
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|