|
|
|
|
LEADER |
01219ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp60711 |
041 |
|
|
|a slo
|
100 |
1 |
|
|a Bahnová, Klára
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Špecifiká potravinovej bezpečnosti
|
246 |
|
|
|a Specifics of Food Security
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 73 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Bezpečnostní technologie, systémy a management
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Security Technologies, Systems and Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav elektroniky a měření
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a potravinová bezpečnosť
|
653 |
|
|
|a hrozby
|
653 |
|
|
|a riziká
|
653 |
|
|
|a konzervačné látky
|
653 |
|
|
|a food security
|
653 |
|
|
|a threats
|
653 |
|
|
|a risks
|
653 |
|
|
|a preservatives
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hromada, Martin
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51922
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|