Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Píšová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 45 s. (75 993 znaků)

Cover

LEADER 01294ntm a22003377u 4500
001 zp59716
041 |a cze 
100 1 |a Píšová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin 
246 |a Antibiotic Resistance in Enterobacteria Isolated from Food 
260 |c 2021 
300 |a 45 s. (75 993 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a enterobakterie 
653 |a antibiotikum 
653 |a mechanizmus účinku antibiotika 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a enterobacteria 
653 |a antibiotic 
653 |a mechanism of action of antibiotic 
653 |a antibiotic resistance 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47366  |y Plný text v Digitální knihovně UTB