|
|
|
|
LEADER |
01294ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp59716 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Píšová, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin
|
246 |
|
|
|a Antibiotic Resistance in Enterobacteria Isolated from Food
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 45 s. (75 993 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a enterobakterie
|
653 |
|
|
|a antibiotikum
|
653 |
|
|
|a mechanizmus účinku antibiotika
|
653 |
|
|
|a antibiotická rezistence
|
653 |
|
|
|a enterobacteria
|
653 |
|
|
|a antibiotic
|
653 |
|
|
|a mechanism of action of antibiotic
|
653 |
|
|
|a antibiotic resistance
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47366
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|