|
|
|
|
LEADER |
01237ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp59715 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pileková, Dominika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antibiotická rezistence u stafylokoků izolovaných z potravin
|
246 |
|
|
|a Antibiotic Resistance in Staphylococci Isolated from Food
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 39 s. (67 960 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Antibiotiká
|
653 |
|
|
|a Antibiotická rezistencia
|
653 |
|
|
|a Stafylokoky
|
653 |
|
|
|a Potraviny
|
653 |
|
|
|a Antibiotics
|
653 |
|
|
|a Antibiotic Resistance
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus
|
653 |
|
|
|a Food
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47365
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|