Antibiotická rezistence u stafylokoků izolovaných z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pileková, Dominika (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 39 s. (67 960 znaků)

Cover

LEADER 01237ntm a22003377u 4500
001 zp59715
041 |a cze 
100 1 |a Pileková, Dominika  |4 dis 
245 1 0 |a Antibiotická rezistence u stafylokoků izolovaných z potravin 
246 |a Antibiotic Resistance in Staphylococci Isolated from Food 
260 |c 2021 
300 |a 39 s. (67 960 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Antibiotiká 
653 |a Antibiotická rezistencia 
653 |a Stafylokoky 
653 |a Potraviny 
653 |a Antibiotics 
653 |a Antibiotic Resistance 
653 |a Staphylococcus 
653 |a Food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47365  |y Plný text v Digitální knihovně UTB