Příprava ligandu na bázi diamantanu a studium jeho supramolekulárních vlastností

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátil, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 56 s. (73 206 znaků)

Cover

LEADER 01356ntm a22003617u 4500
001 zp59714
041 |a cze 
100 1 |a Navrátil, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava ligandu na bázi diamantanu a studium jeho supramolekulárních vlastností 
246 |a Synthesis and study of supramolecular properties of diamantane-based guest 
260 |c 2021 
300 |a 56 s. (73 206 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a diamantan 
653 |a hostitel-host komplex 
653 |a cyklodextrin 
653 |a cucurbit[n]uril 
653 |a metody strukturní analýzy 
653 |a diamantane 
653 |a host-guest complex 
653 |a cyclodextrin 
653 |a cucurbit[n]uril 
653 |a spectral methods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47364  |y Plný text v Digitální knihovně UTB