|
|
|
|
LEADER |
01356ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp59714 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Navrátil, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava ligandu na bázi diamantanu a studium jeho supramolekulárních vlastností
|
246 |
|
|
|a Synthesis and study of supramolecular properties of diamantane-based guest
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 56 s. (73 206 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a diamantan
|
653 |
|
|
|a hostitel-host komplex
|
653 |
|
|
|a cyklodextrin
|
653 |
|
|
|a cucurbit[n]uril
|
653 |
|
|
|a metody strukturní analýzy
|
653 |
|
|
|a diamantane
|
653 |
|
|
|a host-guest complex
|
653 |
|
|
|a cyclodextrin
|
653 |
|
|
|a cucurbit[n]uril
|
653 |
|
|
|a spectral methods
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47364
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|