Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klapálková, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Purevdorj, Khatantuul (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 59 s (95 203 znaků bez mezer)

Cover

LEADER 01555ntm a22004337u 4500
001 zp59713
041 |a cze 
100 1 |a Klapálková, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství 
246 |a Antimicrobial substances produced by bacteria and their use in the food industry 
260 |c 2021 
300 |a 59 s (95 203 znaků bez mezer) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Antimikrobiální látky 
653 |a organické kyseliny 
653 |a potravinářský průmysl 
653 |a bakteriociny 
653 |a peroxid vodíku 
653 |a oxid uhličitý 
653 |a reuterin 
653 |a diacetyl 
653 |a Antimicrobials 
653 |a organic acids 
653 |a food industry 
653 |a bacteriocins 
653 |a hydrogen peroxide 
653 |a carbon dioxide 
653 |a reuterin 
653 |a diacetyl 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Purevdorj, Khatantuul  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47363  |y Plný text v Digitální knihovně UTB