|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp59713 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Klapálková, Gabriela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství
|
| 246 |
|
|
|a Antimicrobial substances produced by bacteria and their use in the food industry
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 59 s (95 203 znaků bez mezer)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Antimikrobiální látky
|
| 653 |
|
|
|a organické kyseliny
|
| 653 |
|
|
|a potravinářský průmysl
|
| 653 |
|
|
|a bakteriociny
|
| 653 |
|
|
|a peroxid vodíku
|
| 653 |
|
|
|a oxid uhličitý
|
| 653 |
|
|
|a reuterin
|
| 653 |
|
|
|a diacetyl
|
| 653 |
|
|
|a Antimicrobials
|
| 653 |
|
|
|a organic acids
|
| 653 |
|
|
|a food industry
|
| 653 |
|
|
|a bacteriocins
|
| 653 |
|
|
|a hydrogen peroxide
|
| 653 |
|
|
|a carbon dioxide
|
| 653 |
|
|
|a reuterin
|
| 653 |
|
|
|a diacetyl
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Purevdorj, Khatantuul
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47363
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|