|
|
|
|
LEADER |
01439ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp59712 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Karteczková, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Korelace degradačních změn u materiálu z potemníka moučného s výstupními signály z elektronického nosu
|
246 |
|
|
|a Correlation of degradation changes in the material from mealworm flour with output signals from the electronic nose
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 45 s. (56 435 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a potemník moučný
|
653 |
|
|
|a spektrofotometr
|
653 |
|
|
|a elektronický nos
|
653 |
|
|
|a amoniak
|
653 |
|
|
|a Tenebrio molitor
|
653 |
|
|
|a degradace
|
653 |
|
|
|a spectrophotometry
|
653 |
|
|
|a electronic nose
|
653 |
|
|
|a Tenebrio molitor
|
653 |
|
|
|a amonnia
|
653 |
|
|
|a degradation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Adámková, Anna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47362
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|