Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Husarová, Terezie (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01316ntm a22003617u 4500
001 zp59710
041 |a cze 
100 1 |a Husarová, Terezie  |4 dis 
245 1 0 |a Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas) 
246 |a Polyphenols and antioxidants in sweet potato (Ipomoea batatas) 
260 |c 2021 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a povijnice batátová 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a tepelná úprava 
653 |a sweet potato 
653 |a nutritional value 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
653 |a heat treatment 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47361  |y Plný text v Digitální knihovně UTB