Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hoffmannová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 41 s. (63 197 znaků)

Cover

LEADER 01284ntm a22003617u 4500
001 zp59708
041 |a cze 
100 1 |a Hoffmannová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Antibiotická rezistence u enterokoků izolovaných z potravin 
246 |a Antibiotic Resistance in Enterococci Isolated from Food 
260 |c 2021 
300 |a 41 s. (63 197 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antibiotika 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a Enterococcus 
653 |a potraviny 
653 |a vancomycin 
653 |a antibiotic 
653 |a antibiotic resistance 
653 |a Enterococcus 
653 |a food 
653 |a vancomycin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47360  |y Plný text v Digitální knihovně UTB