Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vašíčková, Milada (Dissertant)
Other Authors: Polášek, Zdeněk (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
pH
Physical Description: 94 s.

Cover

LEADER 01168ntm a22003257u 4500
001 zp59700
041 |a cze 
100 1 |a Vašíčková, Milada  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků 
246 |a Monitoring the course of technological changes in durable meat products 
260 |c 2021 
300 |a 94 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Fermentované masné výrobky 
653 |a sušení 
653 |a aktivita vody 
653 |a pH 
653 |a Fermented meat products 
653 |a drying 
653 |a water activity 
653 |a pH 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Polášek, Zdeněk  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47355  |y Plný text v Digitální knihovně UTB