|
|
|
|
LEADER |
01168ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp59700 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vašíčková, Milada
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Monitoring the course of technological changes in durable meat products
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 94 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Fermentované masné výrobky
|
653 |
|
|
|a sušení
|
653 |
|
|
|a aktivita vody
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a Fermented meat products
|
653 |
|
|
|a drying
|
653 |
|
|
|a water activity
|
653 |
|
|
|a pH
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Polášek, Zdeněk
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47355
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|