Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škubníková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01411ntm a22003977u 4500
001 zp59699
041 |a cze 
100 1 |a Škubníková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček 
246 |a Effect of Sterilization Regimes on the Quality of Processed Cheese and Processed Cheese Spreads 
260 |c 2021 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sterilační záhřev 
653 |a sterilace 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavená sýrová omáčka 
653 |a amoniak 
653 |a tiobarbiturové číslo 
653 |a barva 
653 |a sterilization heat 
653 |a sterilization 
653 |a processed cheese 
653 |a processed cheese sauce 
653 |a ammonia 
653 |a tiobarbituric number 
653 |a colour 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47354  |y Plný text v Digitální knihovně UTB