|
|
|
|
LEADER |
01411ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp59699 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Škubníková, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
|
246 |
|
|
|a Effect of Sterilization Regimes on the Quality of Processed Cheese and Processed Cheese Spreads
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sterilační záhřev
|
653 |
|
|
|a sterilace
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavená sýrová omáčka
|
653 |
|
|
|a amoniak
|
653 |
|
|
|a tiobarbiturové číslo
|
653 |
|
|
|a barva
|
653 |
|
|
|a sterilization heat
|
653 |
|
|
|a sterilization
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a processed cheese sauce
|
653 |
|
|
|a ammonia
|
653 |
|
|
|a tiobarbituric number
|
653 |
|
|
|a colour
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47354
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|