Antimikrobní účinky medů na vybrané grampozitivní bakterie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Swaczynová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
med
MIC
Physical Description: 103 s. (142 392 znaků)

Cover

LEADER 01385ntm a22004217u 4500
001 zp59697
041 |a cze 
100 1 |a Swaczynová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobní účinky medů na vybrané grampozitivní bakterie 
246 |a Antimicrobial Effects of Honey on Selected Gram-positive Bacteria 
260 |c 2021 
300 |a 103 s. (142 392 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a med 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a polyfenoly 
653 |a antimikrobní účinek 
653 |a MIC 
653 |a grampozitivní bakterie 
653 |a honey 
653 |a antioxidant activity 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a polyphenols 
653 |a antimicrobial effect 
653 |a MIC 
653 |a gram-positive bacteria 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47352  |y Plný text v Digitální knihovně UTB