|
|
|
|
LEADER |
01385ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp59697 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Swaczynová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobní účinky medů na vybrané grampozitivní bakterie
|
246 |
|
|
|a Antimicrobial Effects of Honey on Selected Gram-positive Bacteria
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 103 s. (142 392 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a med
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antimikrobní účinek
|
653 |
|
|
|a MIC
|
653 |
|
|
|a grampozitivní bakterie
|
653 |
|
|
|a honey
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antimicrobial effect
|
653 |
|
|
|a MIC
|
653 |
|
|
|a gram-positive bacteria
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47352
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|