|
|
|
|
LEADER |
01361ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp59696 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sucháčková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
|
246 |
|
|
|a Evaluation of technological properties in freezing and thawing of selected parts of beef meat
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 129 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hovězí maso
|
653 |
|
|
|a ledové krystaly
|
653 |
|
|
|a zmrazování
|
653 |
|
|
|a rozmrazování
|
653 |
|
|
|a ochranný kolagenní povlak
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a beef
|
653 |
|
|
|a ice crystals
|
653 |
|
|
|a freezing
|
653 |
|
|
|a thawing
|
653 |
|
|
|a protective collagen coating
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47351
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|