Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sucháčková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 129 s.

Cover

LEADER 01361ntm a22003737u 4500
001 zp59696
041 |a cze 
100 1 |a Sucháčková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa 
246 |a Evaluation of technological properties in freezing and thawing of selected parts of beef meat 
260 |c 2021 
300 |a 129 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hovězí maso 
653 |a ledové krystaly 
653 |a zmrazování 
653 |a rozmrazování 
653 |a ochranný kolagenní povlak 
653 |a hmotnostní ztráty 
653 |a beef 
653 |a ice crystals 
653 |a freezing 
653 |a thawing 
653 |a protective collagen coating 
653 |a weight loss 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47351  |y Plný text v Digitální knihovně UTB