|
|
|
|
LEADER |
01259ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp59695 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Riemel, Jakub
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
|
246 |
|
|
|a Development of Microflora in Model Samples of Sausages during Their Ripening
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 80 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Fermentovaný masný výrobek
|
653 |
|
|
|a kvantifikační polymerázová řetězová reakce
|
653 |
|
|
|a qPCR
|
653 |
|
|
|a startovací kultury
|
653 |
|
|
|a Fermented meat product
|
653 |
|
|
|a Quantitative polymerase chain reaction
|
653 |
|
|
|a qPCR
|
653 |
|
|
|a Starter cultures
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47350
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|