|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp59695 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Riemel, Jakub
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
|
| 246 |
|
|
|a Development of Microflora in Model Samples of Sausages during Their Ripening
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 80 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Fermentovaný masný výrobek
|
| 653 |
|
|
|a kvantifikační polymerázová řetězová reakce
|
| 653 |
|
|
|a qPCR
|
| 653 |
|
|
|a startovací kultury
|
| 653 |
|
|
|a Fermented meat product
|
| 653 |
|
|
|a Quantitative polymerase chain reaction
|
| 653 |
|
|
|a qPCR
|
| 653 |
|
|
|a Starter cultures
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47350
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|