Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Riemel, Jakub (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01259ntm a22003257u 4500
001 zp59695
041 |a cze 
100 1 |a Riemel, Jakub  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání 
246 |a Development of Microflora in Model Samples of Sausages during Their Ripening 
260 |c 2021 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Fermentovaný masný výrobek 
653 |a kvantifikační polymerázová řetězová reakce 
653 |a qPCR 
653 |a startovací kultury 
653 |a Fermented meat product 
653 |a Quantitative polymerase chain reaction 
653 |a qPCR 
653 |a Starter cultures 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47350  |y Plný text v Digitální knihovně UTB