Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrlíková, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 100 s.

Cover

LEADER 01420ntm a22004097u 4500
001 zp59694
041 |a cze 
100 1 |a Mrlíková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Stravitelnost a nutriční znaky technologicky zpracovaných pšeničných zrn 
246 |a Digestibility and nutritional characteristics of technologically processed wheat grains 
260 |c 2021 
300 |a 100 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a netradiční pšenice 
653 |a Dickkopf 
653 |a Samtrot. nutriční analýza 
653 |a ICP-MS 
653 |a in vitro stravitelnost 
653 |a T. aestivum 
653 |a T. compactum 
653 |a non-traditional wheat 
653 |a Dickkopf 
653 |a Samtrot 
653 |a nutritional analysis 
653 |a ICP-MS 
653 |a in vitro digestibility 
653 |a T. aestivum 
653 |a T. compactum 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47349  |y Plný text v Digitální knihovně UTB