|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp59693 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Miklášová, Terezie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Příprava potravinářských želatin z netradiční kolagenní suroviny
|
| 246 |
|
|
|a Preparation of Food Gelatines from Untraditional Collagen Material
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 97 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a želatina
|
| 653 |
|
|
|a vedlejší produkty z ryb
|
| 653 |
|
|
|a potravinářství
|
| 653 |
|
|
|a příprava
|
| 653 |
|
|
|a vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a enzymové opracování
|
| 653 |
|
|
|a extrakce
|
| 653 |
|
|
|a procesní podmínky
|
| 653 |
|
|
|a gelatine
|
| 653 |
|
|
|a fish by-products
|
| 653 |
|
|
|a food industry
|
| 653 |
|
|
|a preparation
|
| 653 |
|
|
|a properties
|
| 653 |
|
|
|a enzyme processing
|
| 653 |
|
|
|a extraction
|
| 653 |
|
|
|a procedural conditions
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47348
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|