Příprava potravinářských želatin z netradiční kolagenní suroviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Miklášová, Terezie (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01420ntm a22004217u 4500
001 zp59693
041 |a cze 
100 1 |a Miklášová, Terezie  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava potravinářských želatin z netradiční kolagenní suroviny 
246 |a Preparation of Food Gelatines from Untraditional Collagen Material 
260 |c 2021 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a želatina 
653 |a vedlejší produkty z ryb 
653 |a potravinářství 
653 |a příprava 
653 |a vlastnosti 
653 |a enzymové opracování 
653 |a extrakce 
653 |a procesní podmínky 
653 |a gelatine 
653 |a fish by-products 
653 |a food industry 
653 |a preparation 
653 |a properties 
653 |a enzyme processing 
653 |a extraction 
653 |a procedural conditions 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47348  |y Plný text v Digitální knihovně UTB