Vlastnosti vybraných netradičních fermentovaných nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kopečková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 109 s.

Cover

LEADER 01215ntm a22003497u 4500
001 zp59691
041 |a cze 
100 1 |a Kopečková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti vybraných netradičních fermentovaných nápojů 
246 |a Properties of selected untraditional fermented beverages 
260 |c 2021 
300 |a 109 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kombucha 
653 |a vodní kefír 
653 |a fyzikálně-chemické parametry 
653 |a reologie 
653 |a mikrobiologie 
653 |a kombucha 
653 |a water kefir 
653 |a physicochemical parameters 
653 |a rheology 
653 |a microbiology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47346  |y Plný text v Digitální knihovně UTB