|
|
|
|
LEADER |
01215ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp59691 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kopečková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vlastnosti vybraných netradičních fermentovaných nápojů
|
246 |
|
|
|a Properties of selected untraditional fermented beverages
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 109 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kombucha
|
653 |
|
|
|a vodní kefír
|
653 |
|
|
|a fyzikálně-chemické parametry
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a mikrobiologie
|
653 |
|
|
|a kombucha
|
653 |
|
|
|a water kefir
|
653 |
|
|
|a physicochemical parameters
|
653 |
|
|
|a rheology
|
653 |
|
|
|a microbiology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47346
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|