Monitorování meziproduktů při výrobě piva v malých pivovarech pomocí elektronického nosu a termodynamických senzorů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Laktiš, Andrej (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 98 s.

Cover

LEADER 01270ntm a22003257u 4500
001 zp59690
041 |a cze 
100 1 |a Laktiš, Andrej  |4 dis 
245 1 0 |a Monitorování meziproduktů při výrobě piva v malých pivovarech pomocí elektronického nosu a termodynamických senzorů 
246 |a Monitoring of intermediate products in beer production in small breweries using an electronic nose and thermodynamic sensors 
260 |c 2021 
300 |a 98 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a termodynamické senzory 
653 |a fermentace 
653 |a elektronický nos 
653 |a pivo 
653 |a thermodynamic sensors 
653 |a fermentation 
653 |a electronic nose 
653 |a beer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47345  |y Plný text v Digitální knihovně UTB