Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janošíková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 82 s.

Cover

LEADER 01262ntm a22003257u 4500
001 zp59689
041 |a cze 
100 1 |a Janošíková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování 
246 |a The effect of potassium emulsifying salts on the viscoelastic properties of processed cheese during storage 
260 |c 2021 
300 |a 82 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a draselné tavicí soli 
653 |a textura 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a processed cheese 
653 |a potassium melting salts 
653 |a texture 
653 |a rheological properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47344  |y Plný text v Digitální knihovně UTB