Enkapsulace kurkuminu v koloidních disperzích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tillerová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01287ntm a22003977u 4500
001 zp59684
041 |a cze 
100 1 |a Tillerová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Enkapsulace kurkuminu v koloidních disperzích 
246 |a Encapsulation of curcumin in colloidal dispersions 
260 |c 2021 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kurkumin 
653 |a sójový lecitin 
653 |a karboxymethylcelulóza 
653 |a lipozomy 
653 |a stabilita 
653 |a enkapsulace 
653 |a disperze 
653 |a curcumin 
653 |a soya lecithin 
653 |a carboxymethyl cellulose 
653 |a liposomes 
653 |a stability 
653 |a encapsulation 
653 |a dispersion 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47340  |y Plný text v Digitální knihovně UTB