Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kováčová, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01286ntm a22003497u 4500
001 zp59678
041 |a cze 
100 1 |a Kováčová, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček 
246 |a The effect of chicken gelatin addition on selected physicochemical properties of processed cheese sauces 
260 |c 2021 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí želatina 
653 |a tavené omáčky 
653 |a sýr 
653 |a reologie 
653 |a textura 
653 |a chicken gelatine 
653 |a processed cheese sauce 
653 |a cheese 
653 |a rheology 
653 |a texture 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47335  |y Plný text v Digitální knihovně UTB