Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kabátová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 82 s., 15 s. příl.

Cover

LEADER 01232ntm a22003257u 4500
001 zp59676
041 |a cze 
100 1 |a Kabátová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory 
246 |a Comparison of HACCP system for various types of catering services in Retirement homes 
260 |c 2021 
300 |a 82 s., 15 s. příl. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a provozovna vyvařující 
653 |a provozovna bez vyvařování 
653 |a výživa seniorů 
653 |a HACCP 
653 |a kitchen 
653 |a kitchen without cooking 
653 |a seniors nutrition 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47333  |y Plný text v Digitální knihovně UTB