|
|
|
|
LEADER |
01232ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp59676 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kabátová, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
|
246 |
|
|
|a Comparison of HACCP system for various types of catering services in Retirement homes
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 82 s., 15 s. příl.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a provozovna vyvařující
|
653 |
|
|
|a provozovna bez vyvařování
|
653 |
|
|
|a výživa seniorů
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a kitchen
|
653 |
|
|
|a kitchen without cooking
|
653 |
|
|
|a seniors nutrition
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47333
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|