|
|
|
|
LEADER |
01218ntm a22003017u 4500 |
001 |
zp59675 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jarošová, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení disociačních konstant pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie
|
246 |
|
|
|a Determination of Dissociation constants by Using Isothermal Titration Microcalorimetry
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 76 s. (82 272 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a disociační konstanta
|
653 |
|
|
|a isotermální titrační mikrokalorimetrie
|
653 |
|
|
|a slabá kyselina
|
653 |
|
|
|a dissociation constant
|
653 |
|
|
|a isothermal titration microcalorimetry
|
653 |
|
|
|a weak acid
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Prucková, Zdeňka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47332
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|