Stanovení disociačních konstant pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jarošová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Prucková, Zdeňka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 76 s. (82 272 znaků)

Cover

LEADER 01218ntm a22003017u 4500
001 zp59675
041 |a cze 
100 1 |a Jarošová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení disociačních konstant pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie 
246 |a Determination of Dissociation constants by Using Isothermal Titration Microcalorimetry 
260 |c 2021 
300 |a 76 s. (82 272 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a disociační konstanta 
653 |a isotermální titrační mikrokalorimetrie 
653 |a slabá kyselina 
653 |a dissociation constant 
653 |a isothermal titration microcalorimetry 
653 |a weak acid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Prucková, Zdeňka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47332  |y Plný text v Digitální knihovně UTB