Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrabová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Matyáš, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 79 s. (16011), příloha: 5 s.

Cover

LEADER 01129ntm a22003257u 4500
001 zp59673
041 |a cze 
100 1 |a Hrabová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici 
246 |a Meat freshness indicator for storing meat in the refrigerator 
260 |c 2021 
300 |a 79 s. (16011), příloha: 5 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a indikátor 
653 |a amoniak 
653 |a čerstvost masa 
653 |a meat 
653 |a indicator 
653 |a ammonia 
653 |a meat freshness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Matyáš, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47330  |y Plný text v Digitální knihovně UTB