|
|
|
|
LEADER |
01129ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp59673 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrabová, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
|
246 |
|
|
|a Meat freshness indicator for storing meat in the refrigerator
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 79 s. (16011), příloha: 5 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a indikátor
|
653 |
|
|
|a amoniak
|
653 |
|
|
|a čerstvost masa
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a indicator
|
653 |
|
|
|a ammonia
|
653 |
|
|
|a meat freshness
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Matyáš, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47330
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|