Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Číhalová, Wendy (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01153ntm a22003017u 4500
001 zp59671
041 |a cze 
100 1 |a Číhalová, Wendy  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů 
246 |a The effect of gradual water addition on the rheological properties of processed cheese 
260 |c 2021 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a reologie 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a processed cheese 
653 |a rheology 
653 |a texture profile analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47328  |y Plný text v Digitální knihovně UTB