|
|
|
|
LEADER |
01388ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp59667 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Černá, Helena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení oxidační stability lněného oleje
|
246 |
|
|
|a Determination of Oxidative Stability of Linseed Oil
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 82 + 4 strany obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a lněný olej
|
653 |
|
|
|a oxidace
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a peroxidové číslo
|
653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
653 |
|
|
|a Photochem
|
653 |
|
|
|a oxidační stabilita
|
653 |
|
|
|a Rancimat
|
653 |
|
|
|a linseed oil
|
653 |
|
|
|a oxidation
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a peroxide number
|
653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
653 |
|
|
|a Photochem
|
653 |
|
|
|a oxidative stability
|
653 |
|
|
|a Rancimat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47327
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|