Stanovení oxidační stability lněného oleje

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černá, Helena (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 82 + 4 strany obr. příloh

Cover

LEADER 01388ntm a22004217u 4500
001 zp59667
041 |a cze 
100 1 |a Černá, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení oxidační stability lněného oleje 
246 |a Determination of Oxidative Stability of Linseed Oil 
260 |c 2021 
300 |a 82 + 4 strany obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a lněný olej 
653 |a oxidace 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a peroxidové číslo 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a Photochem 
653 |a oxidační stabilita 
653 |a Rancimat 
653 |a linseed oil 
653 |a oxidation 
653 |a fatty acids 
653 |a peroxide number 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a Photochem 
653 |a oxidative stability 
653 |a Rancimat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47327  |y Plný text v Digitální knihovně UTB