|
|
|
|
LEADER |
01454ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp59620 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jedruchová, Denisa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny
|
246 |
|
|
|a Active and Inteligent Packaging Materials for Food
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 53 s (78 973 znaků vč.mezer)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a obalový materiál pro potraviny
|
653 |
|
|
|a inteligentní obaly
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální obaly
|
653 |
|
|
|a legislativní požadavky pro materiály ve styku s potravinami
|
653 |
|
|
|a packaging material for food
|
653 |
|
|
|a smart packaging
|
653 |
|
|
|a antimicrobial packaging
|
653 |
|
|
|a and legislative requirements for materials in contact with food
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47315
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|