|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp59620 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jedruchová, Denisa
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny
|
| 246 |
|
|
|a Active and Inteligent Packaging Materials for Food
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 53 s (78 973 znaků vč.mezer)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a obalový materiál pro potraviny
|
| 653 |
|
|
|a inteligentní obaly
|
| 653 |
|
|
|a antimikrobiální obaly
|
| 653 |
|
|
|a legislativní požadavky pro materiály ve styku s potravinami
|
| 653 |
|
|
|a packaging material for food
|
| 653 |
|
|
|a smart packaging
|
| 653 |
|
|
|a antimicrobial packaging
|
| 653 |
|
|
|a and legislative requirements for materials in contact with food
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47315
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|