Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jedruchová, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 53 s (78 973 znaků vč.mezer)

Cover

LEADER 01454ntm a22003377u 4500
001 zp59620
041 |a cze 
100 1 |a Jedruchová, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny 
246 |a Active and Inteligent Packaging Materials for Food 
260 |c 2021 
300 |a 53 s (78 973 znaků vč.mezer) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obalový materiál pro potraviny 
653 |a inteligentní obaly 
653 |a antimikrobiální obaly 
653 |a legislativní požadavky pro materiály ve styku s potravinami 
653 |a packaging material for food 
653 |a smart packaging 
653 |a antimicrobial packaging 
653 |a and legislative requirements for materials in contact with food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47315  |y Plný text v Digitální knihovně UTB