Optimalizace přípravy želatin z kuřecího kostního odpadu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dujka, Milan (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 85 s. (135888 znaků), 4 s.

Cover

LEADER 01265ntm a22003497u 4500
001 zp59446
041 |a cze 
100 1 |a Dujka, Milan  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace přípravy želatin z kuřecího kostního odpadu 
246 |a Optimisation of Preparation of Gelatines from Chicken Deboner Residues 
260 |c 2021 
300 |a 85 s. (135888 znaků), 4 s. 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí kostní separát 
653 |a želatina 
653 |a enzymové kondicionování 
653 |a demineralizace 
653 |a extrakce 
653 |a chicken bone separator 
653 |a gelatin 
653 |a enzymatic conditioning 
653 |a demineralization 
653 |a extraction 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47207  |y Plný text v Digitální knihovně UTB