Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Miltáková, Aneta (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 65 s.

Cover

LEADER 01563ntm a22004097u 4500
001 zp59424
041 |a cze 
100 1 |a Miltáková, Aneta  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny 
246 |a Application of the principles of rational nutrition in the evaluation of the diet plan of a selected physiological group 
260 |c 2021 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hodnocení stravy 
653 |a plán stravy 
653 |a racionální výživa 
653 |a výživová doporučení 
653 |a stravování obyvatelstva 
653 |a redukce hmotnosti 
653 |a energie 
653 |a diet draw up 
653 |a diet plan 
653 |a rational nutrition 
653 |a nutritional recommendations 
653 |a population diet 
653 |a weight reduction 
653 |a energy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47191  |y Plný text v Digitální knihovně UTB