|
|
|
|
LEADER |
01563ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp59424 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Miltáková, Aneta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny
|
246 |
|
|
|a Application of the principles of rational nutrition in the evaluation of the diet plan of a selected physiological group
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 65 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hodnocení stravy
|
653 |
|
|
|a plán stravy
|
653 |
|
|
|a racionální výživa
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a stravování obyvatelstva
|
653 |
|
|
|a redukce hmotnosti
|
653 |
|
|
|a energie
|
653 |
|
|
|a diet draw up
|
653 |
|
|
|a diet plan
|
653 |
|
|
|a rational nutrition
|
653 |
|
|
|a nutritional recommendations
|
653 |
|
|
|a population diet
|
653 |
|
|
|a weight reduction
|
653 |
|
|
|a energy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47191
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|