Výživa při prevenci civilizačních onemocnění v uzavřeném systému stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Huvarová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01356ntm a22003377u 4500
001 zp59423
041 |a cze 
100 1 |a Huvarová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Výživa při prevenci civilizačních onemocnění v uzavřeném systému stravování 
246 |a Nutrition in the prevention of diseases of civilization in a closed catering system 
260 |c 2021 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výživa 
653 |a civilizační onemocnění 
653 |a uzavřený systém stravování 
653 |a výživová doporučení 
653 |a nutrition 
653 |a civilization diseases 
653 |a closet system of catering 
653 |a nutritional recommendations 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47190  |y Plný text v Digitální knihovně UTB