|
|
|
|
LEADER |
01356ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp59423 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Huvarová, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa při prevenci civilizačních onemocnění v uzavřeném systému stravování
|
246 |
|
|
|a Nutrition in the prevention of diseases of civilization in a closed catering system
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a civilizační onemocnění
|
653 |
|
|
|a uzavřený systém stravování
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a civilization diseases
|
653 |
|
|
|a closet system of catering
|
653 |
|
|
|a nutritional recommendations
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47190
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|