Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štefunko, František (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 62 s. (76 539 znaků)

Cover

LEADER 01231ntm a22003137u 4500
001 zp59422
041 |a cze 
100 1 |a Štefunko, František  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu 
246 |a Monitoring of technological properties of liver pâtés with the addition of fulceralan 
260 |c 2021 
300 |a 62 s. (76 539 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a furcelaran 
653 |a karagenan 
653 |a játrovka 
653 |a furcellaran 
653 |a carrageenan 
653 |a liver pate 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47189  |y Plný text v Digitální knihovně UTB