|
|
|
|
LEADER |
01231ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp59422 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štefunko, František
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
|
246 |
|
|
|a Monitoring of technological properties of liver pâtés with the addition of fulceralan
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 62 s. (76 539 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a furcelaran
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a játrovka
|
653 |
|
|
|a furcellaran
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a liver pate
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47189
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|