|
|
|
|
LEADER |
01330ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp59349 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Utíkal, Adam
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Marketing v oblasti stravovacích služeb v době koronavirové pandemie
|
246 |
|
|
|a Marketing in the Field of Gastronomy During a Coronavirus Pandemic
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 90s. (169 344)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketingové komunikace
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketing Communications
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav marketingových komunikací
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a pohostinství
|
653 |
|
|
|a koronavirus
|
653 |
|
|
|a marketingový mix
|
653 |
|
|
|a krize
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a hospitality
|
653 |
|
|
|a coronavirus
|
653 |
|
|
|a marketing mix
|
653 |
|
|
|a crisis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Dolínková, Olga
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47131
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|