Marketing v oblasti stravovacích služeb v době koronavirové pandemie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Utíkal, Adam (Dissertant)
Other Authors: Dolínková, Olga (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 90s. (169 344)

Cover

LEADER 01330ntm a22003617u 4500
001 zp59349
041 |a cze 
100 1 |a Utíkal, Adam  |4 dis 
245 1 0 |a Marketing v oblasti stravovacích služeb v době koronavirové pandemie 
246 |a Marketing in the Field of Gastronomy During a Coronavirus Pandemic 
260 |c 2021 
300 |a 90s. (169 344) 
500 |a Studijní obor: Marketingové komunikace 
500 |a Studijní obor: Marketing Communications 
500 |a Ústav: Ústav marketingových komunikací 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications 
506 |a Bez omezení 
653 |a gastronomie 
653 |a pohostinství 
653 |a koronavirus 
653 |a marketingový mix 
653 |a krize 
653 |a gastronomy 
653 |a hospitality 
653 |a coronavirus 
653 |a marketing mix 
653 |a crisis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dolínková, Olga  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47131  |y Plný text v Digitální knihovně UTB