LEADER 01766ntm a22005297u 4500
001 zp59080
041 |a cze 
100 1 |a Hymlárová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití hydrolyzátů bílkovin ve vlasové kosmetice 
246 |a Possibilities of Using Protein Hydrolysates in Hair Cosmetics 
260 |c 2021 
300 |a 118 s. (143 362 znaků) 
500 |a Studijní obor: Biomateriály a kosmetika 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vlas 
653 |a mechanické vlastnosti 
653 |a tahová zkouška 
653 |a pružnost 
653 |a keratinové hydrolyzáty z kuřecího peří 
653 |a šampón 
653 |a aktivní látky 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a pěnivost 
653 |a viskozita 
653 |a povrchové napětí 
653 |a pH 
653 |a detergenční účinnost 
653 |a hair 
653 |a the mechanical properties 
653 |a tensile test 
653 |a flexibility 
653 |a keratin hydrolysates of chicken feather 
653 |a shampoo 
653 |a active ingredients 
653 |a sensory evaluation 
653 |a frothiness 
653 |a surface tension 
653 |a pH 
653 |a detergent efficiency 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černeková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/46915  |y Plný text v Digitální knihovně UTB