|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp59080 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hymlárová, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití hydrolyzátů bílkovin ve vlasové kosmetice
|
| 246 |
|
|
|a Possibilities of Using Protein Hydrolysates in Hair Cosmetics
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 118 s. (143 362 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Biomateriály a kosmetika
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a vlas
|
| 653 |
|
|
|a mechanické vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a tahová zkouška
|
| 653 |
|
|
|a pružnost
|
| 653 |
|
|
|a keratinové hydrolyzáty z kuřecího peří
|
| 653 |
|
|
|a šampón
|
| 653 |
|
|
|a aktivní látky
|
| 653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
| 653 |
|
|
|a pěnivost
|
| 653 |
|
|
|a viskozita
|
| 653 |
|
|
|a povrchové napětí
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a detergenční účinnost
|
| 653 |
|
|
|a hair
|
| 653 |
|
|
|a the mechanical properties
|
| 653 |
|
|
|a tensile test
|
| 653 |
|
|
|a flexibility
|
| 653 |
|
|
|a keratin hydrolysates of chicken feather
|
| 653 |
|
|
|a shampoo
|
| 653 |
|
|
|a active ingredients
|
| 653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
| 653 |
|
|
|a frothiness
|
| 653 |
|
|
|a surface tension
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a detergent efficiency
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Černeková, Martina
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/46915
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|