|
|
|
|
LEADER |
01314ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp58871 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mosslerová, Chelsea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza chování spotřebitele v oblasti gastronomie v období koronaviru v Olomouci
|
246 |
|
|
|a Analysis of Consumer Behavior in the Field of Gastronomy During the Coronavirus Period in Olomouc
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 80 s. (82 550)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a spotřebitel
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a služby
|
653 |
|
|
|a komunikační mix
|
653 |
|
|
|a consumer
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a services
|
653 |
|
|
|a communication mix
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Barešová, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/46816
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|