Analýza chování spotřebitele v oblasti gastronomie v období koronaviru v Olomouci

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mosslerová, Chelsea (Dissertant)
Other Authors: Barešová, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 80 s. (82 550)

Cover

LEADER 01314ntm a22003377u 4500
001 zp58871
041 |a cze 
100 1 |a Mosslerová, Chelsea  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza chování spotřebitele v oblasti gastronomie v období koronaviru v Olomouci 
246 |a Analysis of Consumer Behavior in the Field of Gastronomy During the Coronavirus Period in Olomouc 
260 |c 2021 
300 |a 80 s. (82 550) 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and economics 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a spotřebitel 
653 |a gastronomie 
653 |a služby 
653 |a komunikační mix 
653 |a consumer 
653 |a gastronomy 
653 |a services 
653 |a communication mix 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Barešová, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/46816  |y Plný text v Digitální knihovně UTB