|
|
|
|
LEADER |
01437ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp58680 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Takáčová, Dominika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt marketingového řízení provozu restaurace po skončení nouzového stavu
|
246 |
|
|
|a Marketing Management Project for Restaurant after the End of the Emergency
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 87 s. (126 017 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a marketing
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Marketing
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a marketing
|
653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
653 |
|
|
|a marketingové řízení
|
653 |
|
|
|a PEST analýza
|
653 |
|
|
|a komunikační mix
|
653 |
|
|
|a marketing
|
653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
653 |
|
|
|a marketing management
|
653 |
|
|
|a PEST analysis
|
653 |
|
|
|a communication mix
|
653 |
|
|
|a restaurant
|
653 |
|
|
|a COVID-19
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kozák, Vratislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/46714
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|