Projekt marketingového řízení provozu restaurace po skončení nouzového stavu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Takáčová, Dominika (Dissertant)
Other Authors: Kozák, Vratislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 87 s. (126 017 znaků)

Cover

LEADER 01437ntm a22003857u 4500
001 zp58680
041 |a cze 
100 1 |a Takáčová, Dominika  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt marketingového řízení provozu restaurace po skončení nouzového stavu 
246 |a Marketing Management Project for Restaurant after the End of the Emergency 
260 |c 2021 
300 |a 87 s. (126 017 znaků) 
500 |a Studijní obor: Management a marketing 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a marketing 
653 |a SWOT analýza 
653 |a marketingové řízení 
653 |a PEST analýza 
653 |a komunikační mix 
653 |a marketing 
653 |a SWOT analysis 
653 |a marketing management 
653 |a PEST analysis 
653 |a communication mix 
653 |a restaurant 
653 |a COVID-19 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kozák, Vratislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/46714  |y Plný text v Digitální knihovně UTB