|
|
|
|
LEADER |
01619ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp58244 |
041 |
|
|
|a slo
|
100 |
1 |
|
|a Dvorštiaková, Lucia
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza rizik zásobování výroby pomocí supermarketů ve společnosti KraussMaffei Technologies, spol. s.r.o.
|
246 |
|
|
|a The Analysis of the Risk of Production Supply Using Supermarkets in the Selected Company - KraussMaffei Technologies Ldt
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 63 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Control
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a analýza rizík
|
653 |
|
|
|a riziko
|
653 |
|
|
|a What if analýza
|
653 |
|
|
|a 5x Prečo
|
653 |
|
|
|a zásobovanie
|
653 |
|
|
|a skladovanie
|
653 |
|
|
|a kanban
|
653 |
|
|
|a supermarket
|
653 |
|
|
|a risk analysis
|
653 |
|
|
|a risk
|
653 |
|
|
|a What - if analysis
|
653 |
|
|
|a risk matrix
|
653 |
|
|
|a 5x why
|
653 |
|
|
|a supply
|
653 |
|
|
|a purchase
|
653 |
|
|
|a storage
|
653 |
|
|
|a kanban
|
653 |
|
|
|a supermarket
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Ondra, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49916
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|