|
|
|
|
LEADER |
01577ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp58118 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bořecká, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
|
246 |
|
|
|a The Project of Creating Tourist Products "Wine and Gastronomy" for the Palava region and Lednice-Valtice area
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 113 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Podnikání ve službách cestovního ruchu
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a cestovní ruch
|
653 |
|
|
|a destinační management
|
653 |
|
|
|a dotazníkové šetření
|
653 |
|
|
|a Lednicko-valtický areál
|
653 |
|
|
|a metoda CPM
|
653 |
|
|
|a Pálava
|
653 |
|
|
|a RIPRAN
|
653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
653 |
|
|
|a tourism
|
653 |
|
|
|a destination management
|
653 |
|
|
|a questionnaire survey
|
653 |
|
|
|a Lednice-Valtice area
|
653 |
|
|
|a CPM method
|
653 |
|
|
|a Pálava
|
653 |
|
|
|a RIPRAN
|
653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaculčíková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/46418
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|