Nouzový stav a potravinová bezpečnost České republiky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Surá, Monika (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 84 s. (136 197 znaků)

Cover

LEADER 01526ntm a22004097u 4500
001 zp57923
041 |a cze 
100 1 |a Surá, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Nouzový stav a potravinová bezpečnost České republiky 
246 |a State of Emergency and Food Security of the Czech Republic 
260 |c 2021 
300 |a 84 s. (136 197 znaků) 
500 |a Studijní obor: Ochrana obyvatelstva 
500 |a Studijní obor: Population Protection 
500 |a Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a Česká republika 
653 |a dostupnost potravin 
653 |a krizové stavy 
653 |a nouzový stav 
653 |a potravinová bezpečnost 
653 |a potravinová soběstačnost 
653 |a food security 
653 |a Czech Republic 
653 |a food availability 
653 |a crisis situations 
653 |a emergency situation 
653 |a food safety 
653 |a food self-sufficiency 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49812  |y Plný text v Digitální knihovně UTB