Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Heryán, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01464ntm a22003857u 4500
001 zp57256
041 |a cze 
100 1 |a Heryán, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie 
246 |a Food Security and the Security Situation in the Czech Republic During the Epidemic 
260 |c 2021 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Ochrana obyvatelstva 
500 |a Studijní obor: Protection of Population 
500 |a Ústav: Ústav ochrany obyvatelstva 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Epidemie 
653 |a bezpečnost 
653 |a potravinová bezpečnost 
653 |a potraviny 
653 |a Globální index potravinové bezpečnosti 
653 |a opatření 
653 |a Epidemics 
653 |a security 
653 |a food security 
653 |a food 
653 |a Global Food Security Index 
653 |a measures 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49701  |y Plný text v Digitální knihovně UTB