Hodnocení a změny vybraných druhů pěstovaných hub v průběhu úchovy a kulinární úpravy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zbořil, Marek (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 80 s. (103 564 znaků)

Cover

LEADER 01359ntm a22003617u 4500
001 zp56697
041 |a cze 
100 1 |a Zbořil, Marek  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení a změny vybraných druhů pěstovaných hub v průběhu úchovy a kulinární úpravy 
246 |a Evaluation and Changes of Selected Species of Cultivated Mushrooms During Storage and Culinary Treatment 
260 |c 2020 
300 |a 80 s. (103 564 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hlíva ústřičná 
653 |a žampion dvouvýtrusý 
653 |a antioxidanty 
653 |a polyfenoly 
653 |a fenolové kyseliny 
653 |a Oyster mushroom 
653 |a Champignon mushroom 
653 |a Antioxidants 
653 |a Phenols 
653 |a Phenolic Acids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49399  |y Plný text v Digitální knihovně UTB