|
|
|
|
LEADER |
01359ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp56697 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zbořil, Marek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení a změny vybraných druhů pěstovaných hub v průběhu úchovy a kulinární úpravy
|
246 |
|
|
|a Evaluation and Changes of Selected Species of Cultivated Mushrooms During Storage and Culinary Treatment
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 80 s. (103 564 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hlíva ústřičná
|
653 |
|
|
|a žampion dvouvýtrusý
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a fenolové kyseliny
|
653 |
|
|
|a Oyster mushroom
|
653 |
|
|
|a Champignon mushroom
|
653 |
|
|
|a Antioxidants
|
653 |
|
|
|a Phenols
|
653 |
|
|
|a Phenolic Acids
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49399
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|