|
|
|
|
LEADER |
01304ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp56693 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tocíková, Kristína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Detekce geneticky modifikovaných organizmů v potravinách a potravinářských surovinách
|
246 |
|
|
|a Detection of Genetically Modified Organisms in Food and Food Raw Materials
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 84 s. (133 022 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a real-time PCR
|
653 |
|
|
|a geneticky modifikované organizmy
|
653 |
|
|
|a geneticky modifikované potraviny
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a real-time PCR
|
653 |
|
|
|a genetically modified organisms
|
653 |
|
|
|a genetically modified food
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49395
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|