Detekce geneticky modifikovaných organizmů v potravinách a potravinářských surovinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tocíková, Kristína (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
PCR
Physical Description: 84 s. (133 022 znaků)

Cover

LEADER 01304ntm a22003377u 4500
001 zp56693
041 |a cze 
100 1 |a Tocíková, Kristína  |4 dis 
245 1 0 |a Detekce geneticky modifikovaných organizmů v potravinách a potravinářských surovinách 
246 |a Detection of Genetically Modified Organisms in Food and Food Raw Materials 
260 |c 2020 
300 |a 84 s. (133 022 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a PCR 
653 |a real-time PCR 
653 |a geneticky modifikované organizmy 
653 |a geneticky modifikované potraviny 
653 |a PCR 
653 |a real-time PCR 
653 |a genetically modified organisms 
653 |a genetically modified food 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49395  |y Plný text v Digitální knihovně UTB