Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rundtová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 56 s. (87 981 znaků)

Cover

LEADER 01130ntm a22003137u 4500
001 zp56691
041 |a cze 
100 1 |a Rundtová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů 
246 |a Impact of raw materials and their blends on porosity of muffins 
260 |c 2020 
300 |a 56 s. (87 981 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a porosita 
653 |a muffiny 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a porosity 
653 |a muffins 
653 |a textural properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49393  |y Plný text v Digitální knihovně UTB