Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přepechalová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 95 s.+ 2 s., (169 478 znaků)

Cover

LEADER 01478ntm a22003737u 4500
001 zp56690
041 |a cze 
100 1 |a Přepechalová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin 
246 |a Quality of bread prepared from marginal gluten-free flours 
260 |c 2020 
300 |a 95 s.+ 2 s., (169 478 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kvalita bezlepkového pečiva 
653 |a bezlepkové suroviny 
653 |a netradiční marginální suroviny 
653 |a nedostatky bezlepkového pečiva 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a quality of gluten free products 
653 |a gluten free raw materials 
653 |a non-traditional/marginal gluten raw materials 
653 |a absences of gluten free products 
653 |a texture profile analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49392  |y Plný text v Digitální knihovně UTB