|
|
|
|
LEADER |
01246ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp56463 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Starostka, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční a energetické požadavky u dětí s diabetes mellitus
|
246 |
|
|
|a Nutrition and Energetic Requirements for Children with Diabetes Mellitus
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Diabetes mellitus
|
653 |
|
|
|a inzulín
|
653 |
|
|
|a glykémie
|
653 |
|
|
|a glykemický index
|
653 |
|
|
|a Diabetes mellitus
|
653 |
|
|
|a inzulin
|
653 |
|
|
|a glycemy
|
653 |
|
|
|a glycemy index
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49252
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|