Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hajdová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Juříková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 153 s.

Cover

LEADER 01640ntm a22004577u 4500
001 zp56404
041 |a cze 
100 1 |a Hajdová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie 
246 |a Marketing Plan of the Newly Forming Company in Gastronomy 
260 |c 2020 
300 |a 153 s. 
500 |a Studijní obor: Marketingové komunikace 
500 |a Studijní obor: Marketing Communications 
500 |a Ústav: Ústav marketingových komunikací 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications 
506 |a Bez omezení 
653 |a marketingový plán 
653 |a marketing služeb 
653 |a marketingový mix 
653 |a gastronomie 
653 |a situační analýzy 
653 |a komunikační plán 
653 |a marketingová strategie 
653 |a analýza konkurence 
653 |a restaurace 
653 |a Marketing Plan 
653 |a Marketing Services 
653 |a Marketing Mix 
653 |a Gastronomy 
653 |a Situation Analysis 
653 |a Communication Plan 
653 |a Marketing Strategy 
653 |a Competition Analysis 
653 |a Restaurant 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Juříková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49222  |y Plný text v Digitální knihovně UTB