|
|
|
|
LEADER |
01640ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp56404 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hajdová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Marketingový plán nově vznikající společnosti v oblasti gastronomie
|
246 |
|
|
|a Marketing Plan of the Newly Forming Company in Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 153 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketingové komunikace
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Marketing Communications
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav marketingových komunikací
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a marketingový plán
|
653 |
|
|
|a marketing služeb
|
653 |
|
|
|a marketingový mix
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a situační analýzy
|
653 |
|
|
|a komunikační plán
|
653 |
|
|
|a marketingová strategie
|
653 |
|
|
|a analýza konkurence
|
653 |
|
|
|a restaurace
|
653 |
|
|
|a Marketing Plan
|
653 |
|
|
|a Marketing Services
|
653 |
|
|
|a Marketing Mix
|
653 |
|
|
|a Gastronomy
|
653 |
|
|
|a Situation Analysis
|
653 |
|
|
|a Communication Plan
|
653 |
|
|
|a Marketing Strategy
|
653 |
|
|
|a Competition Analysis
|
653 |
|
|
|a Restaurant
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Juříková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49222
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|