Využití metody Sous vide pro přípravu masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tamaši, Dominika (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 53 s. (65 692)

Cover

LEADER 01173ntm a22003377u 4500
001 zp56344
041 |a cze 
100 1 |a Tamaši, Dominika  |4 dis 
245 1 0 |a Využití metody Sous vide pro přípravu masa 
246 |a Utilization of Methods Sous-Vide for Preparing Meat 
260 |c 2020 
300 |a 53 s. (65 692) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Sous-vide 
653 |a gastronomie 
653 |a maso 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a Sous- vide 
653 |a gastronomy 
653 |a meat 
653 |a Food safety 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49180  |y Plný text v Digitální knihovně UTB