|
|
|
|
LEADER |
01173ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp56344 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tamaši, Dominika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití metody Sous vide pro přípravu masa
|
246 |
|
|
|a Utilization of Methods Sous-Vide for Preparing Meat
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 53 s. (65 692)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Sous-vide
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a bezpečnost potravin
|
653 |
|
|
|a Sous- vide
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a Food safety
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49180
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|