Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rejdlová, Anita (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 53 s. (68 847 znaků)

Cover

LEADER 01219ntm a22003377u 4500
001 zp56335
041 |a cze 
100 1 |a Rejdlová, Anita  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů 
246 |a Effect of fermentation conditions on ciders quality 
260 |c 2020 
300 |a 53 s. (68 847 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cider 
653 |a technologie výroby 
653 |a kultivační podmínky 
653 |a fermentace 
653 |a cider 
653 |a technology of production 
653 |a culture conditions 
653 |a fermentation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49174  |y Plný text v Digitální knihovně UTB