Možnosti a trendy ve výrobě majonézy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němčíková, Jiřina (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 55 s. (98 131 znaků)

Cover

LEADER 01232ntm a22003377u 4500
001 zp56327
041 |a cze 
100 1 |a Němčíková, Jiřina  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti a trendy ve výrobě majonézy 
246 |a Possibilities and trends in mayonnaise production 
260 |c 2020 
300 |a 55 s. (98 131 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a majonéza 
653 |a přídatné látky 
653 |a nízkotučná majonéza 
653 |a bezvaječná majonéza 
653 |a mayonnaise 
653 |a additives 
653 |a low-fat mayonnaise 
653 |a eggless mayonnaise 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49170  |y Plný text v Digitální knihovně UTB