|
|
|
|
LEADER |
01280ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp56325 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mráziková, Diana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
|
246 |
|
|
|a Analysis of weight loss in poultry meat after technological processing
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 46 s. (84634 znakov)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a drůbeží maso
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a technologie
|
653 |
|
|
|a gastronomické zpracování
|
653 |
|
|
|a poultry meat
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
653 |
|
|
|a technology
|
653 |
|
|
|a gastronomic processing
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49168
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|