Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mráziková, Diana (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 46 s. (84634 znakov)

Cover

LEADER 01280ntm a22003377u 4500
001 zp56325
041 |a cze 
100 1 |a Mráziková, Diana  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa 
246 |a Analysis of weight loss in poultry meat after technological processing 
260 |c 2020 
300 |a 46 s. (84634 znakov) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a drůbeží maso 
653 |a hmotnostní ztráty 
653 |a technologie 
653 |a gastronomické zpracování 
653 |a poultry meat 
653 |a weight loss 
653 |a technology 
653 |a gastronomic processing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49168  |y Plný text v Digitální knihovně UTB