|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp56325 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Mráziková, Diana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
|
| 246 |
|
|
|a Analysis of weight loss in poultry meat after technological processing
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 46 s. (84634 znakov)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a drůbeží maso
|
| 653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
| 653 |
|
|
|a technologie
|
| 653 |
|
|
|a gastronomické zpracování
|
| 653 |
|
|
|a poultry meat
|
| 653 |
|
|
|a weight loss
|
| 653 |
|
|
|a technology
|
| 653 |
|
|
|a gastronomic processing
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49168
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|